Bulan: September 2020

Lirik lagu Eling-Eling ( ida laila )

Lirik lagu Eling-Eling ( ida laila ) Laa Ilaaha Illallah Al Malikul Haqqul Mubin, Muhammadurrosullallah Shodiqul Wa’dil Amin. Eling-eling siro menungso Elingono anggon mu sholat ngaji Mumpung durung katekanan Moloekat juru pati Laa Ilaaha Illallah Al Malikul Haqqul Mubin, Muhammadurrosullallah Shodiqul Wa’dil Amin. Panggilane Kang Moho Kuoso, Gelem ora bakal di gowo Disalini sandangan putih,…

Lirik pujian Doa untuk Ibu Bapak

Lirik pujian Doa untuk Ibu Bapak Allohummaghfirli waliwalidayya warhamhuma kama Robbayaani shaghiiiro ..x² Duh Alloh kang Mulyo Mugi ngapuntena Sedaya kalepatan ibu lan rama ..x² Ya Alloh Gusti kula nyuwun dados putra kang ahli bekti Rama lan ibu ingkang ngrumati,didik mimpin kanti setiti Ya Alloh GUsti kula nyuwun pinaringan bening ing fikir Kagem ibadah lan…

Lirik pujian Dinten Malem Jumat

Lirik pujian Dinten Malem Jumat Allahuma shalli ’ala Muhammad Allahuma shali ’ala Muhammad Ya rabbi shalli ’alaihi wasalim Dinten malem Jum’at ahli kubur tilik ngumah Nyuwun diparingi waosan Qur’an sak kalimah Mboten diparingi ngusap dhadha mrebes mili Balik nyang kuburan tudhung tangan tetangisan

Lirik Lir-ilir Sunan kalijaga

Lirik Lir-ilir Sunan kalijaga Lir-ilir, lir-ilir Tandure wis sumilir Tak ijo royo-royo tak senggo temanten anyar Cah angon-cah angon penekno blimbing kuwi Lunyu-lunyu yo penekno kanggo mbasuh dodotiro Dodotiro-dodotiro kumitir bedhah ing pinggir Dondomono jlumatono kanggo sebo mengko sore Mumpung padhang rembulane, mumpung jembar kalangane Yo surako… surak iyo… * Arti Lirik pujian Lir-ilir Bangunlah,…

Pujian Istighfar Gusti Allah Kulo Nyuwun Ngapuro

Pujian Istighfar Gusti Allah Kulo Nyuwun Ngapuro Astaghfirullahal adhim Inallaha ghafururrohim.. Gusti Allah kulo nyuwun ngapuro Gusti Allah kulo nyuwun ngapuro Sekathaing dosa kulo Dosa agung kelawan ingkang alit Boten wonten ingkang saget ngapuro Boten wonten ingkang saget ngapuro Sanesipun Kang Moho Agung Kang Ngratuni sakabehing poro ratu Kang kagungan sifat rohman Kang kagungan sifat…

Lirik Tombo Ati by Opick

Lirik Tombo Ati by Opick Tombo ati iku limo perkarane Kaping pisan moco Qur’an lan maknane Kaping pindo sholat wengi lakonono Kaping telu wong kang sholeh kumpulono Kaping papat kudu weteng ingkang luwe Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe Salah sawijine sopo bisa ngelakoni Mugi-mugi gusti Allah nyembadani Obat hati ada lima perkaranya Yang pertama…

Lirik Sya’ir Al-Malikul Haqqul Mubin

Lirik Sya’ir Al-Malikul Haqqul Mubin Laa ilaaha Illa Allah Al-Malikul Haqqul Mubin Muhammadur Rasulullah Shadiqul Wa’dil Aamiin Eling-Eling Sirah Manungsa Lanang Wadon Sregepa Ngaji Mumpung Durung Katekanan Malaikat Juru Pati Luwih Lara Luwih Sengsara Rasane Wong Ana Ing Nraka Klabang Kores Kalajengking Klabang Geni Ula Geni Rantai Geni Gadha Geni Cawisane Wong Duraka Anglerwakake Dawuh…

Lirik Sholawat Sya’ir Eman-Eman

Lirik Sholawat Sya’ir Eman-Eman: Teladan Kita dalam Beribadah Allahumma sholli ala Muhammad ya Rabbi sholli alaihi wasalim eman-eman temen wong bagus ora sembahyang ..x² kowe bagus endi karo kanjeng nabi Yusuf kanjeng nabi Yusuf baguse tanpa tandingan Allahumma sholli ala Muhammad ya Rabbi sholli alaihi wasalim eman-eman temen wong ayu ora sembahyang ..x² apa ora…

Lirik Sholawat Nyuwun Ngapuro

Nyuwun Ngapuro Ciptaan : Ahmad Gufron Vokal : Hj. Wafiq Azizah Produksi : Alunan Senada Record Astaghfirulloh al’adziim, Astaghfirulloh al’adziim Astaghfirulloh al’adziim, Innalloh ghofuururrohiim.. Eling eling siro menungso, ananing surgo lan neroko Kuwi kewalese lakuning ndunyo, janjine kang moho kuoso.. Luwih mulyo luwih mukti, rasane nikmate suwargo Sarwo keturutan lan kecukupan, ganjaran kang taat lan…

Lirik dan Terjemahan Qasidah Nasim Habbat ‘Alaina

QASIDAH YANG PALING DISUKAI SULTHANUL-QULUB AL-HABIB MUNDZIR BIN FUAD AL-MUSAWA ﻧﺴﻴﻢ ﻫﺒﺖ ﻋﻠﻴﻨﺎ ﻣﻦ ﺣﻤﯽ ﺍﻟﻤﺼﻄﻔﯽ Nasîm habbat ‘alainâ min himâl Mushthofâ Telah berhembus angin sejuk dari pangkuan Rasulullah Shallallahu ‘alailhi wa sallam kearah kami, ﻧﺴﻴﻢ ﻓﻴﻬﺎ ﺍﻟﻬﻨﺎﺀ ﻓﻴﻬﺎ ﺍﻟﺪﻭﺍﺀ ﻭﺍﻟﺸﻔﺎﺀ Nasîm fîhâl hanâ’ fîhâd-dawâ’ wasy-syifâ’ angin sejuk pada nya terdapat obat dan kesembuhan. ﺑﺸﻤﻬﺎ…

  • 1
  • 2